Projecten

Brouwers Bedding levert haar producten aan 4 mooie branches. Wij zijn trotst dat wij de retail, online retailhotel supply en medical care mogen voorzien van onze producten. Onze producten zijn onderdeel van een groter totaalproject en wij dragen ons steentje bij om het totaalproject van de meest hoogwaardige kwaliteit te laten voorzien. Om een indruk te krijgen van onze bedragen aan alle prachtige projecten hebben we hieronder enkele voorbeelden uitgelicht. 

Retail

Wij voorzien een groot aantal retail zaken van onze producten. Het gaat hierbij zowel om grote ketens als enthousiaste ondernemers met één of enkele prachtige showrooms. De kracht van Brouwers Bedding is dat wij kwaliteit voor kwantiteit zetten waardoor wij ook voor deze kleinere ondernemer een prachtige selectie aan bedden en accessoires kunnen bieden.  

Online Retail

Brouwers bedding is al een aantal jaren erg actief in de online retail. Deze markt is enorm gestegen en zien we nog steeds doorgroeien. Brouwers Bedding weet hiervan en groeit met de tijd mee! We streven ernaar om ‘vandaag besteld, morgen in huis’ te bereiken. We zijn gespecialiseerd in het samenstellen van collecties, private labels en veel meer. Samen met de klant kijken we waar behoefte ligt en stellen we de collectie op maat af.

Hotel Supply

Met onze eigen productie zijn wij in staat om grote series producten de leveren zonder in te leveren op onze kwaliteitsstandaard. Daarnaast zijn wij door onze eigen productie zeer flexibel en kunnen we snel anticiperen op onverwachte wijzigingen in het totaalproject. Daarnaast verzorgen wij ook onze eigen logistiek waardoor we onze klant ontzorgen en zij zich bezig kunnen houden met het project.

Medical Care

Deze branche benodigd andere producteigenschappen, functionaliteit geniet hier een hogere prioriteit dan design of stijlvolle afwerking. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers weten wij wat de belangen zijn in deze branche. Het is voor Brouwers Bedding dan ook geen probleem om bedden te ontwikkelen waarbij bijvoorbeeld bacteriedodende impregneer op aangebracht dient te worden. De ombouw van een bed dient hier vaak letterlijk ijzersterk te zijn maar toch licht en wendbaar, door onze kennis, ervaring en eigen productie kunnen wij in deze behoefte voorzien.