Onze merken

Brouwers Bedding heeft een aantal unieke eigen merken opgenomen in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld in samenwerking met Demy de Zeeuw het BALR. Bed en in samenwerking met Roy Donders de Roy Donders Boxspring ontwikkeld. Daarnaast bieden we met ons eigen merk Mörgenn een compleet pakket slaapartikelen voor de Retail markt en online retail aan en hebben we diverse private label collecties ontworpen in samenwerking met hotels en retailers.
Brouwers Bedding is een samenwerking aangegaan met BALR. en hebben samen een eigen bed weten te ontwikkelen

Balr. Bed

Vanaf januari 2019 is Brouwers-Bedding een samenwerking aangegaan met het bekende lifestyle merk BALR. van oud-voetballer Demy de Zeeuw. Het merk staat vooral bekend om hun kledinglijn en social media impact.
Mörgenn-B4

Mörgenn

Al ruim vier generaties zorgt Mörgenn voor een optimale nachtrust voor iedereen. Dit Nederlandse merk heeft alles in huis om de complete slaapervaring te creëren.

Brouwers Bedding is een samenwerking aangegaan met Roy Donders en hebben samen een eigen bed weten te ontwikkelen

Roy Donders Boxspring

Roy Donders, bekend als de stylist van het zuiden, slaat een nieuwe weg in. Naast mode heeft hij nu ook zijn eigen bed ontworpen. Met een kenmerkend uiterlijk en heerlijk lig comfort laat dit bed je heerlijk slapen.