Mörgenn

Al ruim vier generaties zorgt Mörgenn voor een optimale nachtrust voor iedereen. Dit Nederlandse merk biedt verschillende slaapsystemen die ervoor zorgen dat jij overdag optimaal kunt functioneren. Na een goede nachtrust presteer je beter, daarom doet Mörgenn er alles aan om het beste slaapcomfort voor iedereen te kunnen garanderen. De vele verschillende modellen en vormen slaapsystemen zorgen ervoor dat er altijd een systeem tussenzit dat perfect aansluit bij jouw slaapwensen. 

Mörgenn heeft alles in huis om de complete slaapervaring te creëren. Van boxsprings en matrassen tot dekbedden en kussens, dit merk laat je iedere nacht heerlijk wegdromen. Ieder product is gemaakt van de beste en meest comfortabele materialen. Op deze manier slaap je nog lekkerder en stap je ’s ochtends met een uitgeslapen gevoel de deur uit.

Waarom Mörgenn slaapsystemen

  • Eigen productielijn en design afdeling
  • Zeer uitgebreid assortiment op voorraad
  • Snelle levertijden
  • Distributie in eigen beheer
  • Gratis verzending
  • Zeer gemotiveerd team
  • 4 generaties beddenervaring
Vorige slide
Volgende slide

GEMAAKT MET LIEFDE

Elk product dat we verkopen is van de hoogste kwaliteit. We hebben nog liefde voor het vak, en dat zul je zeker terug zien in de kwaliteit en afwerking van onze producten.

DE BATTERIJ OPLADEN

Wat is er nou belangrijker dan een goede nachtrust? Je wilt gewoon elke dag fris en uitgerust aan je dag beginnen, en met ons uitgebreide assortiment kunnen we je altijd hiermee helpen.

VOCHTREGULATIE

Tijdens het slapen koelt ons lichaam af door vocht af te voeren. Dit gebeurt onder andere doordat het lichaam transpireert, daarom zijn al onze matrassen opgebouwd uit vochtregulerende materialen.

HEERLIJKE MATERIALEN

Voor al onze producten maken we gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Voor box tot topper kiezen we de beste en meest comfortabele materialen.

Mörgenn Slaapsystemen

Ruim 4 generaties beddenervaring
De beddenwereld heeft voor ons geen geheimen, het zit zo ongeveer in ons DNA. Met die gedachte blijven we steeds de kwaliteit en uitstraling van onze bedden en boxsprings verbeteren.

We lopen ook graag net even wat harder om iedereen tevreden te maken. Een beetje hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste hardheid van je matras of maat van de boxspring? Geen probleem we helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Verkrijgbaar bij bol.com

Onze producten zijn verkrijgbaar via de (web)winkel van bol.com. Wij hebben er voor gekozen om via de vertrouwde kanalen van onze partner te verkopen, zodat u op een makkelijke en transparante manier een keuze kunt maken voor uw bed of boxspring.

Bekijk hier onze collectie bij bol.com.

Verkrijgbaar bij ibood

iBOOD biedt dagelijks andere producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Deze producten zijn slechts een bepaalde tijd  verkrijgbaar en er wordt op voorhand niet bekend gemaakt welke producten aangeboden worden. Onze Drôme producten worden ook regelmatig via het platform van iBOOD aangeboden.