Contact formulier

Contact gegevens

Brouwers Bedding B.V.
Polluxstraat 25
5047 RA Tilburg

Tel.: 013 53 53 550

Mail:
 info@brouwers-bedding.nl

Onze Branches

Retail

Voor de retail bieden wij het compleet pakket aan met daarin verschillende keuze’s en kwaliteiten in boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers en alle mogelijke accessoires. Met onze eigen productie zijn wij in staat innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Door eigen distributie is flexibele levering mogelijk. Meer informatie? Klik hier.

Online Retail

Brouwers bedding is al een aantal jaren erg actief in de online retail. Deze markt is enorm gestegen en zien we nog steeds doorgroeien. Brouwers Bedding weet hiervan en groeit met de tijd mee! We streven ernaar om ‘vandaag besteld, morgen in huis’ te bereiken. We zijn gespecialiseerd in het samenstellen van collecties, private labels en veel meer. Meer informatie? Klik hier.

Hotel Supply

Levering van boxsprings, matrassen, bed- & badgoed en complete inrichting van hotelkamers met eventueel custom bedden, geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Wij hebben ook een eigen bezorg- en montage dienst en de mogelijkheid tot recyclen en/of afvoeren van oude bedden/inrichting. Meer informatie? Klik hier.