Binnen welke branches zijn wij actief

Een goede nachtrust is erg belangrijk, het zorgt voor meer energie en een betere gezondheid. Brouwers Bedding is van mening dat slapen altijd nog beter kan, daarom zijn wij sinds 1997 actief bezig met het zoeken naar het ultieme slaapcomfort binnen al onze branches. Hoogwaardige kwaliteit, design, comfort en duurzaamheid staan hierin centraal.

Onze branches bedienen wij met eigen productielijnen in onder andere, ons eigen, Nederland en wij zorgen ervoor dat de distributie wordt verricht door een goed gemotiveerd en gekwalificeerd team van zowel administratieve medewerkers, mensen van de afdeling logistiek, chauffeurs en magazijn. Zij zullen er voor zorgen dat de leveringen zo spoedig mogelijk bij de klant naar tevredenheid geleverd wordt, door heel Nederland, België en Duitsland. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan snel contact met ons op.

RETAIL

Voor de retail branche bieden wij het complete pakket aan met daarin verschillende keuze’s en kwaliteiten in boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers en alle mogelijke accessoires.

ONLINE RETAIL

Samen met de klant kijken we waar behoefte ligt en stellen we de collectie op maat af. Zoekt u een dropshipper? Geen probleem, ook dit proces verzorgd Brouwers Bedding volledig.
Brouwers Bedding branche Hotel Supply

HOTEL SUPPLY

Levering van boxsprings, matrassen, bed- & badgoed en complete inrichting van hotelkamers met eventueel custom bedden, geheel naar uw eigen wensen in te vullen.