BALR. Bed

Vanaf januari 2019 zijn we de samenwerking aangegaan met het bekende lifestyle merk BALR. van oud-voetballer Demy de Zeeuw. Het merk staat vooral bekend om hun kledinglijn en social media impact. Samen met BALR. hebben we een hoogwaardig bed ontwikkeld en toegevoegd aan het assortiment. Deze bedden zijn natuurlijk te koop op de BALR. site. Op het moment is het Brouwers Bedding team druk bezig om dealers te selecteren die het BALR. bed mogen gaan verkopen! Neem contact met ons op voor meer informatie betreffende het BALR. bed.

Release van het BALR. Bed

Op maandag 9 september in hotel de Leijhof onthulden we samen met BALR. en al onze dealers het nieuwe model. Demy de Zeeuw en Juul Manders vertelden wat meer over hun succesvolle lifestyle merk en gaven wat tips en tricks weg hoe dealers het beste gebruik kunnen maken van social media. Op deze gezellige middag onder het genot van een bottle & bite hebben we onze visie gedeeld en hoe we hier de komende periode met zijn alle aan gaan werken, om BALR. beds succesvol te maken!

Previous slide
Next slide

BALR. Bed Premium

Wanneer slaap het belangrijkste onderdeel van je gezonde leefstijl is, wil je het beste bed dat er is. Het BALR. Bed Premium biedt je zowel comfort als een clean ontwerp. Het matras heeft 275 pocketveren per vierkante meter en 7 comfortzones zodat je lichaam echt kan rusten als je slaapt. De koudschuim topper draagt bij aan je comfort, terwijl het geheel zwarte ontwerp en de zilveren details ervoor zorgen dat je bed ook een schoonheid in je slaapkamer is. Het bed is tegen een meerprijs ook beschikbaar in een lengte van 210 cm.

DETAILS

Het BALR. Bed Premium is de nieuwste aanwinst in het BALR. aanbod van bedden. Het bed heeft een clean ontwerp en wordt geleverd met een geheel zwart hoofdbord en zilveren details waardoor het gemakkelijk in je slaapkamer past. Het matras heeft 275 veren per vierkante meter en zeven comfortzones waardoor het bed als een droom slaapt. Het BALR. Bed Premium is geschikt voor iedereen die als een BALR. wil slapen en is verkrijgbaar in diverse afmetingen

 • Boxspring bed met een geheel zwart hoofdbord
 • Matras met 275 pocketveren per m² en 7 comfortzones
 • Koudschuim topper
 • Inclusief levering en montage binnen de Benelux
 • 3 jaar garantie

BALR. Bed Superior

Slaap als een BALR. in het Superior BALR. Bed. Dit bed is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en biedt superieur comfort terwijl je slaapt. De boxspring heeft 275 pocketveren per vierkante meter en is gemaakt van massief dennenhout. De boxspring is bedekt met 3 centimeter koudschuim voor maximaal comfort. Het matras heeft een antisliponderkant en 300 pocketveren per vierkante meter, voor een nog betere nachtrust. Het bed heeft een interne Topper HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant. De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid.

DETAILS

Het BALR. Bed zorgt dat je het maximale uit het belangrijkste deel van je dag haalt. Dit bed, gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de laatste technologieën voor een comfortabele nachtrust, brengt het leven van een BALR. naar de slaapkamer. Het in het oog springende hoofdbord heeft het iconische hexagonpatroon en het matras zorgt voor een ongeëvenaarde nachtrust.

 • Hoofdbord met hexagondetails
 • Boxspring met 275 pocketveren per m²
 • Matras met 300 pocketveren per m² en 7 comfortzones
 • Koudschuimtopper met smart cell-bedekking
 • Inclusief levering en montage binnen de Benelux
 • 3 jaar garantie
 • Bijpassend nachtkastje apart verkrijgbaar

Elektrisch verstelbaar

Het volledig elektrisch verstelbare BALR. Bed zorgt dat je het maximale uit het belangrijkste deel van je dag haalt. Dit bed, gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de laatste technologieën voor een comfortabele nachtrust, brengt het leven van een BALR. naar de slaapkamer. Het in het oog springende hoofdbord heeft het iconische hexagonpatroon en het matras zorgt voor een ongeëvenaarde nachtrust.